Om oss

Torinokledet.no er navnet på dette nettstedet og på et nettverk av personer som ønsker å lære mer om Likkledet i Torino, og som ønsker å spre kunnskap om dette unike objektet i Norge.

De som drifter nettstedet, heter Jostein Andreassen og Oddvar Søvik. Sammen har de skrevet boka Torino-kledet der tro og vitenskap møtes, som ble publisert i november 2013. Tredje opplag kom i juni 2015. Jostein har også skrevet den store og grundige boka Likkledet i Torino et tegn for vår tid, Luther forlag 2011.

Jostein Andreassen har hatt Likkledet i Torino som en av sine lidenskaper i mer enn 25 år, og Oddvar Søvik har også interessert seg for kledet i årevis. I april 2010 var de til stede da Likkledet ble stilt ut i Torino-katedralen. Mer enn to millioner mennesker fra hele verden kom for å se det i løpet av noen få uker. Neste gang Likkledet ble vist fram offentlig, var allerede i 2015. Da kom tre millioner til Torino i forbindelse med utstillingen. Hvor mange nordmenn som da dro, vet vi selvsagt ikke, men over 300 ankom Torino i organiserte grupper (SI-reiser). Søvik og Andreassen hadde her anledning til å være guider, en stor glede. Foredrag på hotellet på kvelden, så i katedralen dagen etter. Neste gang Likkledet skal stilles ut, blir sannsynligvis i 2025. 

Grupper og organisasjoner som er interessert i å arrangere et temamøte om Likkledet i Torino, kan ta kontakt med Jostein og Oddvar ved å sende en e-post til oddvar.soevik@gmail.com

Vi som er engasjert i Torinokledet.no, mener at vår tjeneste er viktig i Guds rike. Om du som leser dette, er enig og vil gi oss en gave som støtter arbeidet, så er vår bankkonto 3090.14.52594.      VIPPS: 52 73 57

Kontakt oss

Torinokledet.no
Moneveien 69
4640 Søgne
oddvar.soevik@gmail.com