August 2022 Nye bøker

- Kjortelen i Argenteuil, Paris
- Jesu ansikt, bok II

Kjortelen i Argenteuil, Paris
- Er det virkelig Jesu kjortel?

Vi i Torinokledet.no trodde heller ikke på det at Jesu ekte kappe – den som soldatene trakk lodd om – skulle stilles ut i en kirke i Paris.

Men vi dro ned for å se. Og spør om vi ble overbevist -! Det var god forskning som var utført på denne kappen. En kunne følge historien langt tilbake.

Identiske blodflekker på ryggen på kappen med dem på ryggsiden på Likkledet i Torino. Blodtype AB på begge. Pollen fra israelske planter. Osv. 

Flere av dem som forsker på Likkledet hadde også forsket på Kappen, og de samme var begeistret da de hørte vi hadde vært der. Jeg ble bedt om å sende en rapport til min venn Barrie Schwortz, som bestyrer den store websiden om Likkledet: www.shroud.com. Her er rapporten: https://www.shroud.com/pdfs/tunicandreassen.pdf

Dermed måtte det også skrives en bok om kappen og forskningen på den! Les den!

Kr. 75 + porto. Mengderabatt.

 

Jesu ansikt, bok II

Denne boken kom ut i juli 2022. det er en fortsettelse av den første boken.

Jesu ansikt, bok II er bygd over samme lest: Før det vi nå kaller Likkledet i Torino ble gjenoppdaget i år 544 i Edessa, ble Jesus framstilt som en ung romer. Etter det ble han plutselig 20 år eldre med skjegg og bart, og dette ansiktet har holdt seg siden i kunsten. I august samme år kom 2. opplag av samme, som er ubetydelig forandret. 

Kr. 75 + porto. Mengderabatt.